Snyft, jag e så ledsen, snyft för folk pratar om mej, snyft och mina hundar, snyft…

Och dom diskuterar om deras fördelar och NACKDELAR snyft, och varför den hunden vann, snyftsmiley och den inte, snyftsmiley…….. Varför jag sålde den, snyft och varför jag importerade den, stort snyftsmiley..

Han som nästan var pappa till sej själv, snyft, snyftsmiley….. Jag förstår inte, snyft varför folk inte har annat att göra, snyft än att prata om varandras hundar STORT SNYFTsmiley. Och vad karl sa till Ada och vad Beda sa till Kent, och vad det inte så det var, naej det tror jag inte..

Och gärna i både snyft, andrahands och tredjehands information, snyft.. För inte vågar jag ringa och fråga hur det egentligen ligger till, BÖÖÖÖÖÖÖÖL….

Kliade inte den sej och dog inte han i tidigt biljud?? HUR KAN DOM använde en sådan i avel, han har ju producerat så mycket………………!!!

OCH DEN, han har blivit pappa till hela sista årets population, hur kan dom????!!!!!!!!!!!!!

Henne skall du inte prata med/umgås med det ser inte bra ut!!

Men oj, se så när jag ser vad som stårsmiley

Det stämmer ta mej tusan in på mej och alla i denna församlig, snyft, flin:)

Vad gott att vara en bland dom andra kålsuparna, flin, flin

Alla vi är det, alla vi gör det, glöm inte det:) <Ler>

Det finns ett fåtal människor som nästan aldrig involverar sej i sådant:)

Jag är inte en av dom och säkert inte du heller, men jag har iallafall insikt i min “svaghet” och tar detta med stor portion humor och grinar inte över att folk pratar.. för det gör jag/vi, men du allt kanske inte är elakt menat <blink>smiley..

Ta det coolt där ute:)
Och krama varandra i trafikensmiley!!
OXOX
Ewa