1 L mjölk och ett hjärtintyg, tack!!! Tänk om!!!! Tänk om, priset på liten mjölk skulle skilja så som det gör med våran djursjukvård!!!! Vi klagar på att premier på våra försäkringar höjs och att vilkoren försämras men kanske skulle vi gå till roten av det onda:) och faktiskt se över vart vi vänder oss när vi köper mjölk fniss Vård….

Fakta om variationen av priser på EXAKT samma behandling, utförs av specialist på hunden och kattens sjukdommar..

Bohusläns smådjursklinik, hjärtintyg alt patella 88:- + adminitstrativ avgift ca 200:-, så sammalagt ca 300:- smiley (insänt av Sofia Wikström)

Västra djursjukuset i Göteborg Telefon: 031-450700, tar 160:- för hjärtintygen, alltså massor med smileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley för västra!!!
Dom erbjuder föreläsare och hjälper dom minder lyckligtlottade en möjlighet till fri vård på speciella dagar, ÄNGLAR FINNS!!

RegionsDjursjukhuset i Stömsholm, Telefon: 0220-458 00. tar 410:- och är du registrerad uppfödare får du 25% rabatt på priset alltså betalar vi uppfödare 307:- smileysmileysmileysmileysmiley (Strömsholm har en mkt god service gentemot SKK alt SVERAK registrerade uppfödare med ett specialtelfonnr och rabatterade priser)

Solstadens smådjurklinik (Karlstadkommun) tar 220:- (insänt av Anna-Lena Spets).

-Veterinärmottagningen i Näsum tar 250:- (insänt av Camilla Berntsson)

Hall of SHAME!!!

Skara djursjukhus tar 600:- för ett hjärtintyg smileysmileysmileysmileysmiley. Usch och skämms på sej!!!

-Blå Stjärnan i Göteborg tar 785:- för ett hjärtintyg, 670:- för besöket och 115:- för intyget!! smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileyUsch och skämms på sej!!

Karlstads Smådjurklinik (Karlstadkommun) tar 475:- (insänt av Anna-Lena Spets).

Ulvsby smådjursklinik (Karlstadkommun) 460:- (insänt av Anna-Lena Spets).

Toppen Tack för hjälpen:)..
Ewa