I måndags åkte jag ner en extra sväng till Göteborg för att köpa utbytes tandborstar till vovvarnas elektriska tandborste och stöka runt lite på IKEA.
Fann snabbt det jag behövde på IKEA och fortsatte till Media Markt!!

Fann det jag sökte och på vägen igenom butiken hittade jag en öron termometer!!! Shit en sådan bara måste jag ha!! Är för all del sällan sjuk men man har ju barnbarn och en vekling till make (fniss) iallafall kan jag motbevisa honom nu att han inte är dödssjuk i högfeber eller något annat (smiley)…

Idag först fick jag packat upp allt och passade på att prova på hundarna och på mej själv.. Allt väl med hundaran en fin normaltem på ca 38,3 och 38,5…

Då provad vi på mej:).. 35,7…35,9… 36,5.. inte undra på att jag känner mej sjuk då jag har en temp på 37,5 nästa fråga blir då om jag är reptil eller grävlingsmiley..

humm…
OXOX

Ewa