Vi sitter mitt upp i en ekonomisk kristid i världen/Sverige och vi alla börjar se om våra hus om vad man kan köpa bra tjänster till rimliga priser!!
I helgen var jag på våran uppfödar utbildning vilken var väldigt givande och upp till diskussion kom lite vad det kan skilja emellan olika kliniker vad dom tar betalt för våra Cavaleirers hjärtintyg och jag tänkte fylla på allteftersom vad jag får fram för priser:)….

EXTRA PLUS TILL EBBA GRÖN SOM SÅG TILL ATT FÖRELÄSARAN OCH DELTAGARNA HÖLL EN TEMPERATUR PÅ 800 GRADER!!!!!! Vi var grillade:)..

I dag ringde jag Skara djursjukhus för att få reda på deras taxa..
600:- det var så man satte kaffet i vrångstrupen, oj det var mycket men är det för auskultation verkligen?? Ja det var det, ultraljud blir betydligt dyrare… Tackade för mej och sa att jag får kolla vidare…

Får se vem jag ringer till här näst smiley.

Mera senare

OXOXOOX

Ewa