Oj!! Plötsligt verkar det som våren bara kastas över en!! Eller iallafall dess känslor! Nu menar jag inte mina vår känslor, det var längesedan <fniss> eller kanske lite mera trögstartad men alla hundar verka löpa helt plötsligt.. Det blir en snabb omkalkulering och om organisering av vad som skall paras och vem som får vila:).. Mera om allt senare när allt är klart men det blir lite hastiga förändringar iallafall..

I dag var jag med äldsta dottern till Borås, hon har dragits med en ögonifektion i 8 månader och blivit remiterad till specialist!!!! Hur dom nu kan kalla sej det? Efter 10 minuter kom hon ut med rekomendation att vänta ut det, det var inte mycket han kunde/ville göra.. Det är lätt att vara läkare:)… Det är bara att be dom vänta…

På vägen hem suckade dottern!! Vad är detta du lyssnar på??? Och kastar en trött blick på en hög skivor i bilen.. En bok, (jag hinner aldrig läsa längre utan så fort man lagt sej på kvällen kommer john Blund).. Tatuerad torso av Helene Tursten.. Jag sätter på CD’n och den spelar hela vägen hem från Borås till Vårgårda!! Väl framme i Vårgårda får jag med milt våld tvinga dottern ur bilen, hon är helt inne i boken och vill inte stiga ur:)… Hihihih Hon skall låna den så snart jag är färdig…

-Dom sista milen hem passerar jag förbi Ginza och stannar för att införskaffa mej ännu en CD bok, detta har blivit till en underbar vana..

Får rekomendera.

-Låt denn rätte komma in, av John Ajvide Lindqvist
-Tatuerad Torso, Irene Huss, av Helene Tursten
-En man med litet ansikte, Irene Huss, av Helene Tursten (är nyinköpt men av samma författare och med samma Kriminalinspektör).

Hörs snart…
OXOX
Ewa